Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the fast-indexing-api domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/tezverenhaber/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/tezverenhaber/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: _load_textdomain_just_in_time işlevi yanlış çağrıldı. Translation loading for the viral-mag domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Ayrıntılı bilgi almak için lütfen WordPress hata ayıklama bölümüne bakın. (Bu ileti 6.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/tezverenhaber/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
Özgür Özel: O Kanunu Anayasa Mahkemesi'ne Götüreceğiz • TezverenHaber

Özgür Özel: O kanunu Anayasa Mahkemesi’ne götüreceğiz

ANKARA (İGFA) – Partisinin TBMM’deki Grup Toplantısı’ndaki konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Siber Güvenlik Kanunu Teklifi’ni eleştirdi.

Siber güvenlik konusunda bir yasa olması gerektiğini belirten CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu kurumun hukuk çerçevesinde denetlenebilir, şeffaf, herkese güven veren bir kurum olmasını istediklerini belirterek, teklifle Siber Güvenlik Kurumu başkanına verilen yetkileri ve cumhurbaşkanına kurum başkanını atama yetkisi verilmesini eleştirdi. Özel, “Grubumuz buna esastan itiraz ediyor, direniyor, mücadele ediyor.” diye konuştu.

Söz konusu düzenlemenin yasalaşmaması için mücadele edeceklerini söyleyen Özel, kanunun çıkar çıkmaz Anayasa Mahkemesine götüreceklerini kaydetti.

Alaattin Köseler’in, İçişleri Bakanlığınca Beykoz Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasına ve tutuklanmasına tepki gösteren Özel, Köseler’den sorumlu olmadığı ve imzası olmayan işler nedeniyle hesap sorulduğunu iddia etti.

AK PARTİLİ BAŞKANLAR MELİH GÖKÇEK VE ALİNUR AKTAŞ’IN HARCAMALARINI SORDU

Partisinin seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını ilk kazandığında 37 büyük yolsuzluk dosyası hazırladıklarını söyleyen Özel, dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bu dosyalara el koyduğunu iddia etti. “Nerede o dosyalar? Birine işlem yapılmış mı?” diye soran Özgür Özel, “Melih Gökçek dönemine dair tam 97 büyük yolsuzluk dosyası var. Kapağını açan var mı? Hesabını soran var mı?” dedi.

Özel, ayrıca, “Bursa Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın altında imzası olan 15,5 milyon liralık usulsüz harcama yapıldığını” ileri sürerek, hakimler ve savcıları bu konuda harekete geçmeye davet etti.

“SÜREÇ TAM BİR SAMİMİYET, ŞEFFAFLIK VE TOPLUMSAL MUTABAKATLA SÜRDÜRÜLMELİ”

Öte yandan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın PKK’ya silah bırakma ve kendini feshetme çağrısına yönelik değerlendirmede bulunan Özgür Özel, bu sorunun Meclis çatısı altında çözülmesi gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

“Bu sürecin tam bir samimiyet, şeffaflık ve tam bir toplumsal mutabakatla sürdürülmesi gerektiğinin altını kalın kalın bir kez daha çiziyoruz. Kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıkların, al-ver ilişkilerinin bu milletten ne kadar saklanmak istense de bu milletin her şeyden haberi olduğunu, bildiğini biliyoruz. Başta şehit aileleri ve gaziler, onları temsil eden yapılar bu Meclis’teki komisyonda mutlaka temsil edilmelidir. Asla ve asla kişisel ya da partilerin çıkar ilişkilerinin bu sürece alet edilmemesini, lazım olan yasaların çıkartılıp antidemokratik olan yasaların düzeltilip mevcut yasaların kötü uygulamalarına derhal son verilmesi gerektiğini savunuyoruz.”

Konunun demokratikleşmeyle, Meclis zemininde ve milletvekillerinin konuşması halinde çözüleceğini ifade eden Özel, bu konuda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u da inisiyatif almaya çağırdı.

By Ersin
Betturkey Giriş - Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Sahabet giriş - Casibom giriş - Sekabet giriş - Tipobet giriş - Fixbet giriş - Fitcas giriş - Tipobet - Tipobet -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber -
No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tezverenhaber/public_html/wp-includes/functions.php on line 5471

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/tezverenhaber/public_html/wp-includes/functions.php on line 5471